Vill du jobba med smådjur i natursköna Åmål vid Vänern?

Vi söker en klinikveterinär på 75 – 100 % till Smådjursveterinären Åmål-Säffle med placering i Åmål.

Vi söker dig med erfarenhet av smådjurssjukvården som vill utöka din erfarenhet främst inom kirurgi.

Som person är du noggrann, kompetent och ansvarstagande och sätter våra patienter och djurägare i centrum. Du har god samarbetsförmåga och bidrar till ett trivsamt och öppet arbetsklimat. Du behåller ditt lugn och förmågan att prioritera även i utmanande situationer.

Smådjursveterinären Åmål-Säffle startades 2010. Vi har ett uppskattat koncept bland djurägarna och har vuxit kraftigt under många år. Verksamheten drivs i privat regi och består idag av 3 veterinärer och ett team av 4 erfarna leg djursjukskötare och 5 djurvårdare.

Kliniken i Åmål har välutrustad laboratorium, digital röntgen, ultraljud, stationärvård, välutrustade salar för operation samt tandvård med digital tandröntgen.

Vi arbetar småskaligt och personligt. Hos oss får du möjlighet att följa dina patienter och utveckla din kompetens. Vi erbjuder kompetensutveckling externt. Vi värdesätter samarbete, service och god arbetsmiljö. Det ska vara kul att gå till jobbet!

Vi strävar efter att kombinera hög kvalitet på djursjukvård till ett rimligt pris, med personligt bemötande, där den gemensamma faktorn är omtanken om både djuren och deras ägare.

Tjänsten innebär arbete vardagar dagtid (inga nätter eller helger). Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är nödvändigt.

Förmånliga villkor, billiga hyror och hus, störtskön natur med både småbåtshamnar, skog och skidanläggning. Med 1,5h till Göteborg, 1h till Karlstad med tåget samt 2,5h med bil till Oslo har man nära till storstan men bo i underbar natur.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på admin@smadjursveterinaren.se. Alla ansökningar hanteras konfidentiellt.

Tillträde efter överenskommelse.
Ansökan sänder du till: admin@smadjursveterinaren.se

Intervjuer och urval sker löpande.
Välkommen med din ansökan!

Hälsningar från alla oss på Smådjursveterinären i Åmål-Säffle.